Online Pszichológiai Tanácsadás

Ingyenes, anonim, heti levélváltás SZTE hallgatók számára

Online tanácsadás

Ingyenes Online Pszichológiai Tanácsadás szolgáltatásunk a Szegedi Tudományegyetem hallgatói számára nyitott. Az Egyetem MODULO felületén megírt bejelentkező levelet képzett szakember fogadja, akihez bármilyen lelki/életvezetési problémával lehet fordulni (párkapcsolati, tanulmányokhoz fűződő, családi, esélyegyenlőségi, akár állásinterjúval kapcsolatban is). Szakembereink felkészültek a fogyatékossággal élő hallgatók mentálhigiénés problémáiban is segítséget nyújtani. Szolgáltatásunk anonim, tehát a levélíró és a tanácsadó személye is ismeretlen marad.

Ízelítő azokból a témakörökből, amivel már fordultak hozzánk:

  • - Pályaválasztás, továbbtanulás
  • - Tanulmányi, tanulási problémák
  • - Testi-lelki rossz közérzet, függőség
  • - Munkahelykeresés, munkába állás
  • - Levert hangulat, magány, félelmek
  • - Partnerkapcsolat, párkapcsolati konfliktus
  • - Otthoni zűrök, családi konfliktusok

Írj nekünk, ha úgy érzed egyszerre minden a nyakadba szakadt, s nehéz rendet teremteni az előtted álló feladatok sűrűjében!
Lehetséges, hogy először nem tudod felmérni, problémád súlyosságát, bizonytalan vagy abban, hogy igénybe akarod-e venni szakember segítségét. Az on-line kapott visszajelzés segíthet neked megítélni a problémád mélységét, a további segítség szükségességét.

Interjú a stábbal

Ebben a cikkben néhány tapasztalatot osztunk meg az online levélváltás formájában történő segítségnyújtásról.

Segítség a pandémia idején is

A mindannyiunk számára jelentősen megváltozott élethelyzet komoly próba elé állítja alkalmazkodó képességünket. Jelentősen befolyásolja társas kapcsolatainkat, érzelmi életünket, rövid és középtávú céljainkat.

Tanulmány

10 éve folyamatosan üzemeltetjük nagy sikerrel az online tanácsadás szolgáltatásunkat. A szakterületet kutatjuk és publikálunk rendszeresen. Ezúttal az Imágó-ban megjelent tanulmányunkat olvashatjátok el.